Нова функція у Facebook для українців: можна приховати всі пости від незнайомців
Все це роблять з метою забезпечити додатковий рівень конфіденційності та безпеки
Соцмережа Facebook запровадила додаткову функцію для українців з метою безпеки – вони зможуть заборонити людям, які не є «друзями», завантажувати та ділитися фотографіями свого профілю або переглядати пости. Про це повідомила голова відділу політики безпеки Facebook Натаніель Глейхер у Twitter, AFP.
«Ми запустили нову функцію в Україні, яка дозволяє людям заблокувати свій профіль, щоб забезпечити додатковий рівень конфіденційності та безпеки… Це інструмент для людей в Україні, який дозволяє одним кліком заблокувати свій обліковий запис, швидко застосувавши існуючі налаштування конфіденційності та нові функції. Коли профіль людини заблоковано, люди, які не є її друзями, не зможуть завантажувати або ділитися її фото профілю або переглядати її публікації у своїй хроніці», - йдеться у повідомленні.
Зазначимо, що раніше цей інструмент використовували в інших країнах світу, зокрема в Афганістані. AFP зауважує, що ця заява зроблена після того, як Штати попередили ООН про «достовірну інформацію, яка вказує на те, що російські сили складають списки ідентифікованих українців, які мають бути вбиті або відправлені до таборів після військової окупації». Зазначимо, що за добу Україна втратила 137 наших Героїв, поранено 316.
